zondag 23 februari 2014

25 jaar getrouwd

Hoi hoi

Deze keer een cadeau envelop. Het was een bestelling en hij is goed gekeurd. 
Het paar is 25 jaar getrouwd en voor het feest natuurlijk een leuk envelopje erbij.






Dit was het weer voor vandaag......

XX Ine

donderdag 20 februari 2014

PanPastel

Hoi hoi

Vorige week weer les gehad in PanPastel. Nu denk ik dat ik er al goed mee vooruit kan maar het is altijd leuk om samen nieuwe dingen te ontdekken.
Deze 2 kaartjes zijn daar gemaakt en zijn daardoor hetzelfde als die van de andere mensen uit de groep. Dit was ook de bedoeling.
Ik ben er zelf wel erg blij mee.
Nu in de flow blijven en weer lekker aan de gang.





Leuk als je een berichtje achter laat :)

Groetjes Ine

woensdag 19 februari 2014

Geluk is houden van dat wat je hebt......

Hoi allemaal,

Deze keer weer een canvas gemaakt.Nu kwam ik tijdens het werk achter dat het legen canvas helemaal scheef is dus wel balen. Ik heb hem toch maar af gemaakt, omdat ik vooral aan het oefenen ben met allerlei nieuwe materialen.


Er komen ook weer nieuwe workshops aan. Dat zullen wel eerst 2x een paas workshop worden. De datums staan al gepland op 9 en 16 april. Ik ben druk bezig met het voorbeeld. Dus houd de site in de gaten.

Groetjes Ine

dinsdag 18 februari 2014

Een bloemetje

Hoi hoi

Zo hier ben ik weer met een kaartje voor jullie.
Deze keer weer iets leuk en voor mij ook weer anders. Ik heb namelijk de bloemen in 3d gemaakt. Nu heb ik dat zo'n 15 jaar geleden heel erg veel gedaan maar in de tussentijd dus helemaal niet meer. Maar o wat heb ik er van genoten. En ik denk dat ik het ook zeker weer eens ga doen. Het 3d werk wat ik maak is wel op een andere manier dan wat de meeste van jullie gewend zijn. Ik doe het op de Amerikaanse wijze. Dat is dat je wel alle onderdelen erboven op legt maar je krijgt geen hele dikke kaart. 

Ik ben begonnen met 5 afdrukjes te maken en in te kleuren. Dan uit elk afdrukjes de benodigde onderdeeltjes uitknippen of snijden. (ik zelf snijd altijd alles uit omdat ik dan preciezer kan werken) en met 3d kit opplakken. In de "roosjes" heb ik nog een klein mini roosje geplakt.

Om de stempel mooi uit te laten komen heb ik deze op geplakt op een leuke mal van Joy!
Deze heb ik 2 keer uitgestanst. 1 keer uit zwart en 1 keer uit roze core color. Deze laatste kun je mooi opschuren zodat je het lichte roze er mooi doorheen ziet komen. 
Het design papier komt uit "pretty paper bloc rose garden" 
In de hoeken heb ik nog een leuk metalen hoekje geplakt.



Hier onder kun je de rechtstreekse linken vinden naar de [producten die ik gebruikt heb voor dit kaartje.



Scrapbook basics Hoekjes met ster 2004  13 - 9999 Bazix cardstock Black    TC0833 Cling stempel Anemones  Color Core cardstock In the Pink  6002/0172 Snijmal Noor! vierkant en hoekje  PK9102 Pretty Papers Bloc : Rose Garden

dinsdag 4 februari 2014

Paspopje



Hoi hoi 

Zo deze keer weer een kaartje van mij. 




Er zijn zoveel leuke spulletjes uitgekomen dat je bijna niet weet wat je het eerste wilt gaan gebruiken. Deze keer heb ik gekozen voor een malletje van Marianne Design. Het paspopje. Hij is zo leuk om te combineren met eigenlijk alles. Je kunt hem ook aankleden, maar daar heb ik deze keer niet voor gekozen. Ik heb een kaart gemaakt met de formaten 12 bij 14.5 cm. Daarop heb ik een velletje uit de "pretty papers" blog van Marianne design. Onder aan dit bericht staan alle rechtstreekse linken naar de website.
Ik  heb ook het malletje van Noor! 6002/0258 gebruikt, zodat je net een witte achtergrond krijgt achter het paspopje. Zo valt hij net wat meer op. Met wat bloemetjes een lintje en nog een malletje van Marianne is het helemaal af. 



Misschien hebben sommige van jullie de kaart al gezien op de beurs in Gorinchem. Hopelijk vinden jullie hem weer leuk. Tot de volgende keer weer.....

Groetjes Ine





Hieronder vind je alle ingrediƫnten voor deze kaart. Klik op de link en je komt rechtstreeks uit in de webshop van Kreatrends.

Handgemaakte bloemen wit assortiment     LR0292 Creatables snij- embossingmal Mannequin     LR0270 Creatables snij- embossingmal Anjas Vintage 2 Ornaments   Zelfklevende parels Silver  PK9103 Pretty Papers Bloc : Noir & Blanc






   lint
mal Noor! Design 6002/0258