dinsdag 18 maart 2014

Wie gaat er mee shoppen??

Hoi allemaal,

hier ben ik weer met een nieuw kaartje. 
Allemaal druk gewinkeld op de kaartenbeurs in Den Bosch?? Voor een ieder die geen tijd had, op 28, 29 en 30 maart is er weer een hobbybeurs in Venray. Ook daar staat Kreatrends, en waarschijnlijk ben ik er ook nog wel een dagje.
Nu is mijn nieuwe kaartje heel toepasselijk, 2 shoppende dames. Dat is meestal ook het beeld op alle beurzen. Heel af en toe kom je wel eens een man tegen, maar die zijn echt in de minderheid.



Ik heb dit kaartje gemaakt door een A4 vel doormidden te vouwen en dan te kijken hoe groot je hem wilt. Dan heb ik er designpapier opgeplakt uit de "Joy happy bloc 6011/0035" Een hartje gestanst en bestempeld met tekststempel Clear "stempel Old Letter". Dit heb ik gekleurd met distress inkt. 
De veertjes, het schoentje en het tasje zijn van glitterpapier. De 2 prachtige dames heb ik gestempeld op een wit papier dat ik ook heb ingekleurd met distressinkt en een sponsje. 

Gebruikte materialen. Je komt als je op het plaatje klikt rechtstreeks bij het goede product in de webshop. Natuurlijk zijn deze producten ook te koop op de Hobbybeurs in Venray. Je kunt alle kaarten die we met ons team gemaakt hebben in het echt bekijken.

6011/0035 Joy! papierblok A5 happy sweet engelse drop  6410/0024 Joy - Noor! Clear stempel Old Letter  6410/0088 Joy! clear stempel fashion girls  6410/0089 Joy! clear stempel fashion girls 6002/0293 Snijmal Noor! Feathers - veren  6002/0320 Snijmal Noor! design schoenen  6002/0319 Snijmal Noor! Design tas

ik hoop dat jullie het kaartje leuk vinden. Ik vind het leuk om dat te lezen in een berichtje.
Graag tot de volgende keer.....

groetjes Ine


woensdag 12 maart 2014

Geplande workshops

Hoi allemaal

Ik heb weer een paar leuke workshops gepland staan. Ik kan max 3 personen tegelijk kwijt dus we werken in lekker kleine groepjes.

Op 2 en 9 april staat er een leuke paas workshop. We gaan dan een tafel stuk maken. We gebruiken een hele hoop verschillende technieken. En je hoeft helemaal niets mee te nemen. Incl heerlijke lunch, koffie, thee en een lekkere koek.

Het duurt van 10.30 tot ongeveer 15.00 uur. De kosten zijn 26.50





Op woensdag 7 mei is er een workshop Mixed Media.






Ook hierbij gebruiken verschillende technieken. Alles wordt onder begeleiding gedaan. Het is niet moeilijk maar wel heel erg leuk. je kunt of met een afbeelding werken (die je dan zelf meebrengt) of met een foto (ook zelf meenemen) of met stempels (die heb ik een hele boel)
Je leert werken met masks, pasta's en diverse andere materialen. 
Ook deze workshop duurt de hele dag, van 10.30 tot 15.00 en is incl een heerlijke lunch, koffie, thee en een lekkere koek.
Ben er snel bij want vol is vol.   Deze Mixed Media workshop  kost 35.00

Heb je zelf een datum en/of een groepje van 3 mail me dan even. Grotere groepen kan wel maar dan alleen op locatie.

Voor meer info mail me even op ines-hip-en-zo@hotmail.com

Groetjes Ine

dinsdag 4 maart 2014

Groetjes uit Holland..........

Hoi hoi

Deze keer weer een leuke kaart van mij. Tenminste ik vind hem leuk hihihi
Het is weer een echt Ine kaartje. In mijn favoriete kleurtjes.
Ook heb ik een heleboel nieuwe spulletjes gebruikt die pas kort geleden zijn uitgekomen.






Ik ben nu begonnen met een enkele cardstock van 15 bij 15. Daarop geplakt een in een roze kleur van 14.5 bij 14.5 en dan daarna een velletje uit het mooie blokje van Marianne Design  "pretty paper blok" "rose Garden"

De leuke postcart stempel gestempeld op een stukje papier dat bij mijn restjes lag.. Ik heb een soort perkament achtig papier genomen.  Net langs het randje uitgeknipt en een postzegel erop geplakt. Ik vond die van de Nederlandse prinsesjes zo leuk dat ik ze wel gebruik op mijn kaartjes.  Deze is al gebruikt en heb ik netjes uitgeknipt. Ik zal er een kopie van neer zetten dan kun je hem gewoon zelf even op maat maken en uitprinten en gebruiken op je kaartje. (als je dat leuk vind natuurlijk)


Ik heb een Besties stempel gebruikt van Sherri Baldy. Dit is een clearstamp van Joy!! Die heb ik ingekleurd met distress inkt.



 Daarna heb ik hem geplakt op het prachtige nieuwe tuinhekje van Marianne Design samen met het leuke stoeltje. En de lantaarnpaal. Dat is een iets oudere mal van Joy! maar ik gebruik die nog regelmatig.
Ook het gras randje (ik heb er nu 2 gebruikt met 1 achter de afbeelding en 1 voor de afbeelding) is een oudere mal van Joy!


Een paar leuke bloemetjes in het gras en klaar is je creatie. 
Om de kaart nu toch te kunnen laten staan heb ik aan de achterkant een steuntje gemaakt. Dit gaat heel makkelijk met de mal van Noor! design.



Ik hoop dat jullie de kaart weer leuk vinden. Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.

Groetjes Ine

Via onderstaande plaatjes kom je rechtstreeks in de webshop bij het desbetreffende artikel.


31 - 9205 Robin Egg    68 - 3303 Pinkish red    6410/0031 Noor! Clear stempel Postcard    PK9102 Pretty Papers Bloc : Rose Garden    CR1262 Craftables snijmal trellis flower 
  6002/0194 Snijmal Noor! Floral Flourishes lantaarn    6002/0290 Noor! Snijmal Cardholder    LR0297 Creatables snij- embossingmal French bistro chair    6410/0904 Joy! Clear stempel Sherri Baldy    Distress inkt kussen Crushed Olive