dinsdag 9 december 2014

d'amour



Hoi allemaal

zo vandaag ben ik weer aan de beurt en ik heb eens geen kerstkaart gemaakt. Ik wil jullie graag weer wat inspiratie geven voor het nieuwe jaar. Dus wat mij betreft kunnen we ook al wel wat voorjaarskaartjes gebruiken.




Deze keer heb ik het mooie papier en afbeeldingen gebruikt van Studio Light. Zo mooi en romantisch zijn ze. 
Ik ben begonnen met een basis kaart van 14 bij 14 cm. Cardstock donker bruin. Daarop een lichtere kleur bruin. 13.5 bij 13.5. Daarop een mooi vel van Studio Light. Ze hebben echt veel keuze en ze zijn aan 2 kanten bedrukt en ze passen prachtig bij elkaar.
De rand is van Nellie Snellen. En kun je op verschillende manieren gebruiken. Deze keer heb ik gekozen voor 1 randje. Daarop heb ik wat mooie pareltjes geplakt. 
De afbeelding is gemat op een donker bruine kleur zodat hij er mooi uitspringt. Ook heb ik er nog een stukje ribbel karton tussen geplakt. Alle randjes heb ik ruw gemaakt zodat ze mooi oud lijken.






De tekst,  het camee en de hartjes komen van het zelfde knipvel.
Ook heb ik nog een mal van Marianne Design gebruikt. Al met al ben ik tevreden met mijn kaart die er in het echt mooier uitziet als op de foto. 
De gebruikte materialen staan weer onder het bericht en brengen je rechtstreeks naar de producten..

Fijne knutsel week allemaal,

groetjes Ine 






STAPSL1291 Knipvel Très Chic specials  ILD008 Interlace border dies Stars  LR0270 Creatables snij- embossingmal Anjas Vintage 2 Ornaments  12 - 8205 Bazix cardstock Dark chocolate  09 - 8202  Bazix Cardstock Mocha Zelfklevende parels Silver